Handdoek paars

Bent u opzoek naar een handdoek paars? U kunt uw handdoek paars bij ons laten bedrukken met een eigen logo, tekst of foto! U kunt een handdoek paars gebruiken voor uzelf of om cadeau te geven aan iemand anders. Door een handdoek paars te voorzien van een persoonlijke en unieke opdruk maakt u van een standaard handdoek paars uw eigen handdoek! Niemand kan die meer van u afpakken. Een handdoek paars met naam zorgt ervoor dat u overal uw handdoek herkent. Bestel snel uw handdoek paars met eigen opdruk en ontvang hem wellicht morgen al in huis.

Bekijk hier alle handdoeken in het paars en meer!

Handdoek paars, leuke tips:

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek paars is de Handdoek paarsnormale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek kopen kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek kopen op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek paars, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.