Handdoek met logo

Een handdoek kan worden voorzien van uw logo. Met het borduren van een logo op ene handdoek kunt u uw eigen handdoeken maken en gebruiken. Een handdoek met logo is een leuk en uniek reclamemiddel. Een slogan van een bedrijf op uw eigen handdoek is een veel gebruikt product bij sportscholen en tennisverenigingen. U kunt de handdoeken aan de bezoekers meegeven als aandenken of reclame.

Bekijk hier alle handdoeken met logo en meer!

Handdoek met logo, meer informatie:

Handdoek met logoOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek met logo is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek met logo borduren kan al vanaf 8,95 euro. Wilt u een foto op een handdoek met naam? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Bekijk hier alle handdoeken met logo en meer!

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het borduren van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek met logo, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met logo en meer!

Handdoek met logo
4.3 (85%) 4 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*