Handdoek kado

Bent u opzoek naar een leuk geschenk? Wellicht is een handdoek kado iets voor u. Een handdoek kado is een origineel en uniek kado die geheel naar eigen smaak en wensen kunnen worden bedrukt met een foto, een tekst of slogan. Eventueel er een logo worden toegevoegd aan het ontwerp. De handdoeken zijn leverbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Bekijk op de website www.prachtigkado.nl het totale aanbod rondom een handdoek kado.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek kado, meer informatie:

Handdoek kadoOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek kado is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek kado kan al vanaf 8,95 euro worden gegeven. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom het bedrukken van handdoeken op www.prachtigkado.nl

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek kado

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek kado, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en kado’s weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek kado
4.5 (90%) 2 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*