Handdoek goedkoop

Handdoek goedkoopBent u opzoek naar een handdoek goedkoop? Een handdoek is een leuk cadeau om te krijgen en te geven. Handdoeken kunnen erg prijzig zijn. Dit hoeft uiteraard niet het geval te zijn indien u kiest voor een handdoek goedkoop. Bestel online uw handdoek goedkoop en u kunt deze in veel gevallen morgen al thuis verwachten! Een handdoek goedkoop kunt u laten bedrukken of borduren. Er kan een foto, tekst of logo op komen. Geheel naar uw eigen wens en smaak. Bekijk het totale aanbod van een handdoek goedkoop op www.prachtigkado.nl

Op de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek goedkoop is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek goedkoop kan al vanaf 8,95 euro worden besteld. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek goedkoop op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek goedkoop, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek goedkoop
4.7 (93.33%) 3 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*