Handdoek geschenk

Bent u opzoek naar een cadeau die niet standaard is? Zoekt u een cadeau waarvan iedereen onder de indruk is? Kies dan voor een handdoek geschenk. Het is een uniek en origineel cadeau waar iedereen blij mee is. Het is leuk voor in de keuken met de naam van de kok of kokkin erop, handig voor in de sportschool zodat niemand uw handdoek gebruikt, of tijdens vakanties. Iedereen zijn eigen handdoek zonder gezeur dat men elkaars handdoek gebruikt. Dit zijn slechts enkele voordelen van een handdoek geschenk. Er zijn nog tal van mogelijkheden waarom een handdoek geschenk een toepasselijk cadeau is. Bekijk op www.prachtigkado.nl het totale aanbod rondom een handdoek geschenk.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek geschenkOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren en maten handdoeken te bestellen. Het meest verkochte handdoek goedkoop is de normale handdoek van 50×100 cm. Er zijn verschillende kleuren handdoeken leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een handdoek goedkoop kan al vanaf 8,95 euro worden besteld. Wilt u een foto op een handdoek bedrukken? Dit kan ook. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een handdoek goedkoop op www.prachtigkado.nl

Een groter formaat is de badlaken of douchelaken. Deze handdoeken hebben een afmeting van 70×140 cm. De handdoeken zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Het is op dit formaat niet mogelijk om een foto te bedrukken. Een tekst met een logo is wel mogelijk. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 13,95 euro. Een nog groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de handdoek goedkoop, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier alle handdoeken met naam en meer!

Handdoek geschenk
4.7 (93.33%) 3 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*