Douchelaken met naam

Bent u opzoek naar een douchelaken met naam? Hier vindt u alle informatie voor een eenvoudige bestelling voor uw eigen douchelaken met naam. Iedereen heeft douchelakens in huis. Een heerlijke handdoek van 70×140 cm groot. Het nadeel is dat veel mensen dezelfde douchelakens hebben. Dit kan bij een zwembad, sportschool of vakantie voor verwarring zorgen en misschien neemt iemand anders jouw handdoek wel mee! Om dit te voorkomen kunt u een douchelaken voorzien van uw eigen naam. De naam komt mooi gecentreerd op de handdoek waardoor het een zeer net en mooi douchelaken wordt. Een douchelaken met naam bestellen kan eenvoudig via de website www.prachtigkado.nl. Bekijk het volledige assortiment douchelaken met naam voor inspiratie en de mogelijkheden.

Bekijk hier de douchelakens met naam!

Douchelaken met naamOp de website www.prachtigkado.nl zijn verschillende kleuren douchelakens met naam te bestellen. Het meest verkochte douchelaken is de normale douchelaken van 70×140 cm. Er zijn verschillende kleuren douchelakens leverbaar. Ook zijn in totaal 27 kleuren garen mogelijk. Het meeste wordt wit gedaan. Maar een andere kleur is misschien net zo leuk. Het is geheel naar uw wens te maken. Een douchelaken met naam is al leverbaar vanaf 13,95 euro.

Deze textielproducten zijn allemaal te bestellen op www.prachtigkado.nl. De bestellingen worden binnen 24 uur verzonden waardoor u het product in 99 van de 100 gevallen de volgende dag in huis hebt. Kijk voor alle informatie rondom een douchelaken met naam kopen op www.prachtigkado.nl

Een kleiner formaat is de normale handdoek. Deze handdoeken hebben een afmeting van 50×100 cm. De handdoeken zijn leverbaar in verschillende kleuren met verschillende kleuren garen. Deze handdoeken zijn leverbaar vanaf 8,95 euro. Het is op dit formaat  mogelijk om een foto te bedrukken. Deze handdoeken zijn al leverbaar vanaf 11,95 euro. Een groter formaat is het strandlaken of saunalaken. De afmeting is 100×200 cm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en garen en kosten vanaf 19,95 euro.

Naast de douchelaken met naam, zijn er nog vele andere soorten borduurwerken en cadeaus te koop. Op de website www.prachtigkado.nl zijn alle soorten borduurwerken en goedkope cadeaus weergegeven. De levering schiet binnen 24 uur na de bestelling en betalen kan veilig via iDeal of met een acceptgiro achteraf.

Bekijk hier de douchelakens met naam!

Douchelaken met naam
4.4 (88%) 5 votes

Leave a Reply

Required fields are marked*